Gokeuruu terakuu

GoKeuruu

Koko kaupunki peukalosi alla

GoKeuruu mobiilisovelluksella tiedät, säästät ja löydät. Kaupungin palvelut ja yksityiset palvelut ja yhdistystoiminta kaikki samassa apissa. Tieto on jokaisen itse tuottamaa ja siten aina ajantasalla ja oikeaa. Jokaisen yrityksen kortti on myös samalla yrityksen oma kanta-asiakaskortti! Saat tarjouksia ja etuja sovelluksen kautta. Hanki myös omalle paikkakunnallesi oma GoKunta sovellus! Toimii sekä Android että iOS puhelimissa ja tableteissa.

Mitä GoKeuruu on?

GoKeuruu on uudenaikainen mobiilisovellus, joka on kuin käyntikortti kunnasta. Sovelluksessa jokainen yritys voi itse ylläpitää tietojansa, tehdä tiedotteita ja jakaa tärkeitä linkkejä. Näin sovellus on samalla jokaisen yrityksen oma mobiilisovellus ja kanta-asiakaskortti jos yritys niin haluaa. Sovellusta voidaan käyttää digitaalisena leimapassina. Myös yritysten omien alennusten käyttöjä voidaan rekisteröidä helposti sovelluksen kanssa yhdessä toimivalla QR-koodin lukija -appilla, joka toimii niin ikään kännykässä, maksutta! Ja mikä tärkeintä, sovelluksen avulla jokainen yrittäjä ja muu toimija voi lähettää käyttäjille maksuttomia notifikaatioita, joilla herätellä sovelluksen käyttäjiä uusista tärkeimmistä tapahtumistaan ja tarjouksistaan!

GoKeuruun synty

GoKeuruu sai alkunsa TeraKuun LemmikkiBonus sovelluksesta, joka on Sympaatti- eläinklinikoiden mobiili kanta-asiakassovellus. Hyvää ajatusta alettiin soveltaa myös muihin yrityksiin ja pian syntyikin hahmotelma siitä miten sovellus voisi olla koko kunnan tai kaupungin yhteinen kaikille yrittäjille ja julkisille palveluille sekä yhteisöille. Näin sovelluksen levittäminen on paljon tehokkaampaa ja sovellus on myös käyttäjälleen paljon hyödyllisempi kuin yksittäisen yrityksen sovellus. Silti sovellus toimii jokaisen omana kanta-asiakaskorttina.

Miksi hankkia GoKunta sovellus omalle kunnalle tai kaupungille?

Kunnan vetovoimaan vaikuttaa voimakkaasti se mitä alueella on tarjota, mutta myös miten tiedot tuodaan esiin. Uudenaikainen mobiilisovellus tuo kaiken tarjonnan esille helposti käytettävään ja löydettävään muotoon. Jokaisen yrityksen ja yhteisön syöttäessä aktiivisesti tarjouksia ja tiedotteita toiminnastaan, pysyy sisällöntuotanto aktiivisena ja sovelluksessa on aina uutta ja käyttäjiä kiinnostavaa! Voisi kysyä, onko kunnallasi varaa olla ottamatta sovellusta käyttöön?

Katso esittelyvideo tästä

 

Aiheesta Keskisuomalaisessa (30.1.2018)

 

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.