TerveKuu

TerveKuu

Ympäristön- ja terveydensuojelun tiedonhallintajärjestelmä

Markkinoiden monipuolisin ja helppokäyttöisin ympäristön- ja terveydensuojelun tiedonhallintajärjestelmä, joka on käytännön työn myötä kehitetty palvelemaan parhaiten juuri käyttäjänsä päivittäisiä tarpeita. TerveKuuta käyttää yli 30 valvontayksikköä, joissa on lähes 350 käyttäjää. Valvontayksiköiden koko vaihtelee alle viidestä yli kolmeenkymmeneen käyttäjään.

TeraKuulla on vuosikymmenten kokemus ympäristöterveydenhuollon toimialalta ja asiakkaamme arvostavat erityisesti osaavaa henkilöstöämme. Osaamme auttaa teitä tietoteknisten asioiden lisäksi myös työn substanssiin liittyvissä asioissa. Samasta syystä kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme valmiita ja hyvin toimivia ratkaisuja, jotka toimitamme kokemuksien tuomalla varmuudella ajallaan.

Uusilla teknologioilla pääsemme kehittämään TerveKuun käyttöliittymää vielä huomattavasti helppokäyttöisemmäksi. TerveKuusta julkaistaan kokonaan selainkäyttöinen versio, joka toimii eri selaimilla sekä toimistolla että kentällä. TerveKuun ydintoiminnot toimivat selaimella jo nyt.

Edullisella kuukausihinnoittelulla hankinta ja käyttöönotto on vaivatonta. Aiemman järjestelmän tiedot siirretään TerveKuuhun jolloin kohteita ei tarvitse perustaa uudelleen ja vanha tietosisältö on käytettävissä uudessa järjestelmässä.

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.