kantapet

Uusi lemmikkien omakanta-palvelu Kanta.pet

Uusi eläinlääkäripäivillä lanseerattu lemmikkien omakanta-palvelu Kanta.pet on avoin ja maksuton kaikille lemmikinomistajille ja eläinlääkäreille sekä klinikoille.

Liittyminen ei maksa mitään ja palvelusta voi myös irtautua milloin vain. Liittyneet klinikat näkyvät Kanta.pet-kannassa yhteystietoineen ja lemmikinomistajat voivat halutessaan hakea vaikka tietyn kunnan/kaupungin kaikki klinikat ja eläinlääkärit, jotka ovat Kanta.pet-palvelussa mukana. Näin klinikkasi saa Kanta.pet-palveluun liittymällä ilmaista näkyvyyttä! Ja palvelun kautta lemmikin omistaja voi myös soittaa klinikalle tai siirtyä klinikan nettisivuille varaamaan aikaa.

Kanta.pet-palvelu on suunniteltu tasapuoliseksi kaikille eläinlääkäreille ja eläinklinikoille. Palvelu on myös eläinlääkäreille maksuton ja voidaan ottaa käyttöön vaikka heti potilastietojärjestelmästä riippumatta. Eläinlääkärille jaettujen tietojen katselu palvelusta ei vaadi mitään potilasohjelmistolta. Omien potilastietojen päivittyminen palveluun edellyttää potilasohjelmistolta rajapintaa kanta.pet-palveluun. Rajapinta on maksuton, eli jokaisella potilasjärjestelmätoimittajalla on yhtäläiset mahdollisuudet kytkeä ohjelmistonsa Kanta.pet-palveluun. Tällä hetkellä hoitotietojen automaattinen siirto on jo toteutettu KliniQ-potilastietojärjestelmään.

Mitä se tarjoaa KliniQ-käyttäjille?

Eläinlääkärin näkökannasta palvelu tarjoaa kahdenlaisen mahdollisuuden käyttää sitä.

  1. Jokainen klinikka / eläinlääkäri voi laittaa tietonsa palvelun klinikkalistalle, jolloin asiakas löytää klinikan yhteystiedot palvelun kautta sekä voi jakaa lemmikkinsä hoitotiedot tällaiselle klinikalle tai eläinlääkärille.

  2. Kanta.pet-palveluun voi klinikka/eläinlääkäri siirtää lemmikkien tiedot sekä hoitotiedot suoraan potilasohjelmistosta.

Kanta.pet-palvelussa lemmikinomistaja voi jakaa lemmikkinsä hoitotiedot kannassa oleville klinikoille/eläinlääkäreille määräajaksi. Klinikka saa jaosta sähköpostin, jossa linkki suoraan kyseisen potilaan tietoihin kannassa. Klinikan päänäkymässä näkyvät kaikki klinikalle jaetut lemmikit samalla tavalla kun ne näkyvät käyttäjälläkin. Jos jaettuja lemmikkejä on paljon, ilmestyy yläosaan hakukenttä, jolla voidaan hakea lemmikkejä nimellä ja asiakkaan tunnuksella.

Liittyminen on helppoa. Täytä vain tämä kaavake ja varmistuttuamme, että kyseessä on oikea klinikka tai eläinlääkäri, tulevat yhteystietosi näkyviin Kanta.pet-palveluun ja asiakkaat voivat jakaa hoitotietoja klinikallesi.

Tutustu palveluun tarkemmin ja täytä kaavake Kanta.pet sivustolla

 

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.