KliniQ

KliniQ

Eläinlääkäriohjelma

KliniQ eläinlääkäriohjelma tarjoaa mahdollisuuden nopeaan ja helppoon asiakastiedon ja potilasvirran hallintaan. Tämä eläinlääkäreiden suunnittelema ohjelma on käytännöllinen ja siinä on huomioitu sekä alan että lain viimeisimmät vaatimukset. 

UUTTA! KliniQ:n uuden version saa myös pilvipalveluna ja selainkäyttöisenä. Katso lisää täältä: KliniQ-esite

Praktiikkamuodot

KliniQ sopii sekä klinikkamuotoiseen toimintaan tai sekapraktiikkaan. Praktiikkamuodosta toiseen voit vaihtaa lennossa. Joten jos praktiikka muuttuu tai teet vähän sekä tuotantoeläimiä että pieneläimiä, on käytössäsi molempien puolien parhaat ominaisuudet samalla hinnalla.

Helppoa ja nopeaa

KliniQ-ohjelmassa on monia työtä helpottavia ratkaisuja. Eläimen kortilla näkyvät kaikki olennaiset hoitotiedot yhdellä näkymällä. Monipuolisella hakutoiminnolla voi poimia asiakkaita mm. nimellä, osoitteella, hoitotiedoilla, eläimen rodulla sekä yhdistelemällä hakuehtoja vapaasti. Ohjelmassa on myös pikahakutoiminto, jonka avulla pääsee helposti ja nopeasti asiakaskortille.

Erilaisten tietojen ja rekistereiden muokkaus on mahdollista käytön aikana. Ohjelmassa on myös värikoodatut painikkeet, jotka helpottavat käyttöä.

Vaihtaminen onnistuu

Vaihtaessasi KliniQ-ohjelmaan, tietojen siirto muista eläinlääkäriohjelmista onnistuu käytännössä mistä ohjelmasta tahansa.

Käytä ohjelmaa mistä vain

KliniQ-ohjelma ei rajoitu vain vastaanotolle, vaan uudistettu verkkokäyttömalli mahdollistaa käytön myös kotoa ja kentältä.

Kauttamme voit kysyä tarjouksen myös datasalkusta/kannettavasta tietokoneesta.

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.