Kymppi-kalenteri

Kymppi-kalenteri on ympäristöterveydenhuollon valvontayksiköille suunniteltu selainpohjainen kalenterisovellus. Sillä voit kätevästi visuaalisella käyttöliittymällä hallinnoida esim. eläinlääkäripäivystyksiä, pidettyjä päivystysvapaita, lomia ja tarkastuskäyntejä.

Voit helposti valita kalenterinäkymään itsesi lisäksi myös työtovereiden kalenteritilanteet. Henkilöt on jaettu ryhmiin, jolloin koko ryhmän (esim. eläinlääkärit, tarkastajat, hallinto) henkilöt voidaan valita helposti yhdellä klikkauksella kalenterinäkymään.

Kullakin ryhmällä voi olla oma ryhmäpääkäyttäjä, jolla on käyttöoikeudet myös oman ryhmänsä muiden henkilöiden kalenterimerkintöihin.

Kymppi-kalenteri helpottaa päivystysten ja niistä ansaittujen päivystysvapaiden hallinnointia.

Kymppi-kalenterilla eläinlääkärit voivat helposti kuitata tehdyt päivystykset laskutukseen, jolloin päivystyskorvaukset siirtyvät automaattisesti maksatuksesta vastaavan henkilön tietoon. Erillistä päivystyskorvauslaskua ei siis enää tarvitse tehdä.

Kalenterissa näkyvät tarkastuskäyntimerkinnät helpottavat valvonnan suunnittelua, kun käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä mitä tarkastuksia muille on tulossa. Näin vältetään esim. samaan kohteeseen ajoa peräkkäisinä päivinä.

Raportointityökalulla saat pidetyistä päivystysvapaista ja muista vapaista nopeasti ja vaivattomasti raportteja hallinnon käyttöön. Jokainen käyttäjä voi myös ottaa omista päivystyksistään ja niistä pidetyistä päivystysvapaista raportit suoraan kalenterisovelluksesta.

Selainpohjaisena Kymppi-kalenteria voi käyttää missä vain, tietokoneilla sekä mobiililaitteilla.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää Kymppi-kalenterista ja sen ominaisuuksista.

 

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.