Omavalvonnan Oivallinen Apuri

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Kunnissa elintarvikevalvojat tarkastavat yritysten elintarviketurvallisuutta ja arvioivat tasoa erilaisin hymynaamoin. Lisätietoja sivulta www.oivahymy.fi

TeraKuu Oy on tehnyt elintarvikealan yrityksille ja julkisille toimijoille työkalun, jolla on helppo testata tutustua Oivan eri osa-alueisiin ja tulkinta- / arviointiohjeisiin. Samalla voi tarkastaa omaa Oiva-tasoa ja kirjata mahdolliset puutteet ja tarvittavat toimenpiteet.

Sovellus ei ole Elintarviketurvallisuusviraston Eviran julkaisema. Sovelluksessa on käytetty Eviran julkaisemia julkisia kuvia ja ohjeita. Sovellus päivittää automaattisesti ohjeistusta ja kysymyksiä niiden mahdollisesti muuttuessa. TeraKuu ei kuitenkaan vastaa ohjeiden ajantasaisuudesta. Ajantasaiset ohjeet löytyvät aina Oivahymy.fi –sivuilta.

Ohjelma toimii PC- tai Mac-tietokoneessasi suoraan kiintolevyltä. Ohjelmaan syöttämäsi asiat siis eivät ole pilvipalvelussa tai muiden käyttäjien luettavissa vaan omalla tietokoneellasi.

Omavalvonnan Oivallista Apuria päivitetään vastaamaan vuoden 2015 alussa muuttuneita ohjeita ja määrityksiä. Latauslinkin pyyntö on poistettu toistaiseksi käytöstä.

Pyydä ohjelman latauslinkki sähköpostiisi seuraavan linkin kautta: Latauslinkki

Ohjeet ohjelman asennukseen ja käyttöön löydät tämän linkin takaa (PDF).

Sähköpostiosoitetta tai muita tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.

Ohjelma on täysin ilmainen ja tästä johtuen ohjelmalla ei ole virallista käyttäjätukea. Olemme kuitenkin tietysti kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi ohjelmasta ja voit lähettää kysymyksesi ja kehitysideasi sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vastaamme sähköposteihin mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli teillä on tarpeita omavalvonnan sähköistämiseen tai muita tarpeita henkilökohtaisten tai yritystoiminnassa käytettävän tiedon sähköistykseen / automatisointiin, olkaa rohkeasti yhteydessä.

 

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.