- seniorineuvola

Mitä Seula on?

Seula on seniorikansalaisten terveys- ja hyvinvointitarkastus. Seula sisältää n.30 asiakkaan kanssa käytävää kysymystä/kohtaa, joiden avulla on tarkoitus havainnollistaa asiakkaan hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavia tekijöitä. Saatujen tulosten pohjalta käydään yhteinen keskustelu ammattilaisen kanssa.

Seula on kohdistettu yli 65-vuotiaille, koska tässä iässä tapahtuu elämässä suuria muutoksia (mm. eläköityminen).

Seulan synty

Seulaa on kehitetty Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä vuodesta 2002. Seulan pohjaksi työryhmä kartoitti hyvän vanhenemisen edellytykset ja laati näiden perusteella sarjan kartoitettavia osa-alueita. Käytön myötä kysymyspatteristoa on hiottu, jotta asiakaskäynnistä on saatu mahdollisimman miellyttävä.

Seulan tavoite

Tavoite on kartoittaa ennaltaehkäisevästi asiakkaan voimavarat ja riskitekijät ja niiden avulla vaalia terveyttä sekä ”siirtää” ja hallita sairauksia. Oikealla hetkellä tehty muutos kohti terveellisempää elämää vähentää merkittävästi terveydenhuollon kuormitusta ja parantaa seniorikansalaisen elämänlaatua.

Asiakas saa mukaansa selkeän yhteenvedon omista voimavara- ja riskitekijöistä. Seula mahdollistaa myös kattavan vuosittaisen raportoinnin yksikkönne asiakaskäynneistä.

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.