Yleinen tukinumero
050 3112006
arkisin klo: 8-16

Asiantunteva tukemme palvelee puhelimitse yleisestä tukinumerosta 050 3112006 ja sähköpostilla osoitteesta tuki@terakuu.fi. Tähän numeroon voit soittaa myös tarjousten ja muiden asioiden tiimoilta. Tukinumero siirtyy jonossa kulloinkin vapaana olevalle henkilölle. Huomioithan että yleiseen tukinumeroon ei voi lähettää tekstiviestejä.

Tukemme palvelee pääsääntöisesti arkisin klo 8:00 – 16:00, mutta ongelmatapauksissa voit koittaa tavoitella myös muina aikoina. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan.

Yleinen tukinumero
050 311 2006
arkisin klo 8-16

Asiantunteva tukemme palvelee puhelimitse yleisestä tukinumerosta 050 311 2006 ja sähköpostilla osoitteesta tuki@terakuu.fi. Tähän numeroon voit soittaa myös tarjousten ja muiden asioiden tiimoilta. Tukinumero siirtyy jonossa kulloinkin vapaana olevalle henkilölle. Huomioithan että yleiseen tukinumeroon ei voi lähettää tekstiviestejä.

Tukemme palvelee pääsääntöisesti arkisin klo 8:00 – 16:00, mutta ongelmatapauksissa voit koittaa tavoitella myös muina aikoina. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan.

Etätuki

Soittaessasi TeraKuun tukeen voit jo etukäteen ladata etätukiohjelmiston ja asentaa sen koneellesi ajan säästämiseksi. Sen avulla käyttötukihenkilö voi käyttää konettasi kuin itse olisi paikalla – muista siis sammuttaa ohjelmat ja sivut joita et halua tukea antavan henkilön näkevän.

Etätuen käyttö on helppoa, sillä voit itse seurata hiiren liikkeitä samalla käyttötukihenkilö antaa käyttötukea. Etätuen käyttö on turvallista sillä hallitset itse yhteyden aloittamisen sallimalla yhteyden pyydettäessä. Tukiohjelman käyttö on vaivatonta sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata ja asentaa helppo ohjelmisto ja avata käyttötukihenkilön ohjeiden mukaan etätukiyhteys. Usein ongelman selvitys ja korjaus on etäyhteyden avulla nopeampaa kuin ilman etäyhteyttä.