Oma ohjelma

Tarvitsetko ratkaisuja tiedonhallintaan? Ovatko valmiit ohjelmat liian kalliita tai vaikeakäyttöisiä?

Meillä TeraKuulla on monipuolista kokemusta eri toimialojen ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Oma ohjelma voi tulla jopa halvemmaksi kuin markkinoiden valmiit ratkaisut. Kehitystyömme on nopeaa ja joustavaa, aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa.

Kymppi-kalenteri

Ympäristöterveydenhuollon valvontayksiköille suunniteltu selainpohjainen kalenterisovellus
Ympäristötervey- denhuollon valvontayksiköille suunniteltu selainpohjainen kalenterisovellus

Visuaalisella käyttöliittymällä voit kätevästi hallinnoida esim. eläinlääkäripäivystyksiä, pidettyjä päivystysvapaita, lomia ja tarkastuskäyntejä.

Voit helposti valita kalenterinäkymään itsesi lisäksi myös työtovereiden kalenteritilanteet. Henkilöt on jaettu ryhmiin, jolloin koko ryhmän (esim. eläinlääkärit, tarkastajat, hallinto) henkilöt voidaan valita helposti yhdellä klikkauksella kalenterinäkymään.

Kullakin ryhmällä voi olla oma ryhmäpääkäyttäjä, jolla on käyttöoikeudet myös oman ryhmänsä muiden henkilöiden kalenterimerkintöihin.

Kymppi-kalenteri helpottaa päivystysten ja niistä ansaittujen päivystysvapaiden hallinnointia. Kymppi-kalenterilla eläinlääkärit voivat helposti kuitata tehdyt päivystykset laskutukseen, jolloin päivystyskorvaukset siirtyvät automaattisesti maksatuksesta vastaavan henkilön tietoon. Erillistä päivystyskorvauslaskua ei siis enää tarvitse tehdä.

Kalenterissa näkyvät tarkastuskäyntimerkinnät helpottavat valvonnan suunnittelua, kun käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä mitä tarkastuksia muille on tulossa. Näin vältetään esim. samaan kohteeseen ajoa peräkkäisinä päivinä.

Raportointityökalulla saat pidetyistä päivystysvapaista ja muista vapaista nopeasti ja vaivattomasti raportteja hallinnon käyttöön. Jokainen käyttäjä voi myös ottaa omista päivystyksistään ja niistä pidetyistä päivystysvapaista raportit suoraan kalenterisovelluksesta.

Selainpohjaisena Kymppi-kalenteria voi käyttää missä vain, tietokoneilla sekä mobiililaitteilla.