Maksuton eläinten omakanta-palvelu

Näkyvyyttä klinikoille ja koottua tietoa lemmikkieläinten omistajille

Kanta.pet on avoin ja maksuton kaikille lemmikinomistajille ja eläinlääkäreille sekä klinikoille. Liittyminen ei maksa mitään ja palvelusta voi myös irtautua milloin vain. Liittyneet klinikat näkyvät Kanta.pet-kannassa yhteystietoineen ja lemmikinomistajat voivat halutessaan hakea vaikka tietyn kunnan/kaupungin kaikki klinikat ja eläinlääkärit, jotka ovat Kanta.pet-palvelussa mukana. Näin klinikkasi saa Kanta.pet-palveluun liittymällä ilmaista näkyvyyttä! Ja palvelun kautta lemmikin omistaja voi myös soittaa klinikalle tai siirtyä klinikan nettisivuille varaamaan aikaa.

Miksi Kanta.pet?

Lemmikkien hoidon laatu edellyttää hoitotietojen luotettavaa liikkumista eri osapuolten välillä. Hoitopaikan pitäjän on hyvä tietää tarkkaan mitä hoito-ohjeita eläinlääkäri on lemmikin hoitoa varten antanut. Eläinlääkäripalveluiden erikoistumisen myötä lemmikki joutuu usein käymään eri eläinlääkäreillä ja klinikoilla, jolloin on tärkeää että annetut hoidot ja tutkimukset välittyvät helposti ja luotettavasti eri hoitopaikkojen välillä. Klinikalla voidaan tutustua lemmikkisi aikaisempiin hoitoihin etukäteen Kanta.petissä. Näin hoito voidaan jo etukäteen suunnitella vastaamaan parhaiten lemmikkisi tarpeita.

Lista Kanta.pet-palveluun liittyneistä klinikoista päivittyy jatkuvasti.

Kanta.pet-palvelussa on tärkeänä lähtökohtana pidetty sitä, että tallennettu tieto on lemmikin omistajan omaisuutta ja kaupalliseen käyttöön tietoja ei luovuteta lainkaan. Tieteelliseen tutkimuskäyttöön tietoja saatetaan jossain vaiheessa tarjota anonyymisti siten, että omistajan ja lemmikin tietoja ei toimiteta. Ja lupa tähänkin käyttöön kysytään erikseen jokaiselta lemmikinomistajalta.

Avoin ja maksuton kaikille lemmikeille!

  • Lemmikkisi ajantasaiset ja tarkat hoitotiedot aina mukanasi

  • Tiedot päivittyvät eläinlääkäreiden potilasjärjestelmistä lähes reaaliaikaisesti

  • Ohjelmistorajapinta maksuton kaikille eläinlääkäriohjelmistoille

  • Turvallinen, vain sinä hallinnoit lemmikkiesi tietoja

  • Turvaa hoidon jatkumon klinikoiden välillä

  • Myös mobiilisovelluksena Android ja iOS-laitteisiin (tulossa)