Asiakastuki

 

Asiantunteva tukemme palvelee puhelimitse yleisestä tukinumerosta 050 3112006 ja sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tähän numeroon voit soittaa myös tarjousten ja muiden asioiden tiimoilta. Tukinumero siirtyy jonossa kulloinkin vapaana olevalle henkilölle. Huomioithan että yleiseen tukinumeroon ei voi lähettää tekstiviestejä.

Tukemme palvelee pääsääntöisesti arkisin klo 8:00 – 16:00, mutta jos sinulla on ongelmia tuotteidemme kanssa niin voit koittaa tavoitella myös muina aikoina. Vastaamme jos suinkin pystymme.

Etätuki

Soittaessasi TeraKuun tukeen, voit jo etukäteen ladata etätukiohjelmiston ja asentaa sen koneellesi ajan säästämiseksi. Sen avulla käyttötukihenkilö voi käyttää konettasi kuin itse olisi paikalla – muista siis sammuttaa ohjelmat ja sivut joita et halua tukea antavan henkilön näkevän.

Etätukiohjelma löytyy myös suoraan tuotteistamme ylävalikosta Help --> Käynnistä etätuki.

  • Etätuen käyttö on helppoa sillä voit itse seurata hiiren liikkeitä samalla käyttötukihenkilö antaa käyttötukea.
  • Etätuen käyttö on turvallista sillä hallitset itse yhteyden aloittamisen sallimalla yhteyden kun TeraKuun tukea antava henkilön pyytäessä
  • Tukiohjelman käyttö on vaivatonta sillä sinun ei halutessasi tarvitse tehdä muuta kuin ladata ja asentaa helppo ohjelmisto ja avata käyttötukihenkilön ohjeiden mukaan etätukiyhteys.
  • Tukiohjelman käyttö tuo nopeutta, sillä usein ongelman selvitys ja korjaus on etäyhteyden avulla nopeampaa kuin ilman etäyhteyttä.

Klikkaa tästä: Lataa TeamViewer etätukiohjelma Windowsille tai Macille

Ohjeita lataukseen ja käynnistykseen täällä.

Eri versiot etätukiohjelmista täällä.

Kun etätukiohjelma on ladattu ja käynnistetty, tapauksesi tulee palvelujonoomme ja voimme pyytää vahvistusta etätuen aloittamiseen.

TeraKuu Oy

Multiantie 7
42700 Keuruu
Suomi - Finland

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin

050 311 2006

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.