KliniQ – Eläinlääkäriohjelmisto


Eläinlääkäreiden suunnittelema

KliniQ-ohjelmistossa on monia työtä helpottavia ratkaisuja. Eläimen kortilla näkyvät kaikki olennaiset hoitotiedot yhdellä näkymällä. Monipuolisella hakutoiminnolla voi poimia asiakkaita mm. nimellä, osoitteella, hoitotiedoilla, eläimen rodulla sekä yhdistelemällä hakuehtoja vapaasti. Ohjelmistossa on myös pikahakutoiminto, jonka avulla pääsee helposti ja nopeasti asiakaskortille.

Erilaisten tietojen ja rekistereiden muokkaus on mahdollista käytön aikana. Ohjelmistossa on myös värikoodatut painikkeet, jotka helpottavat käyttöä.

Nyt myös pilvipalveluna ja selainkäyttöisenä. Katso lisää täältä: KliniQ-esite

Praktiikkamuodot

KliniQ sopii sekä klinikkamuotoiseen toimintaan tai sekapraktiikkaan. Praktiikkamuodosta toiseen voit vaihtaa lennossa. Joten jos praktiikka muuttuu tai teet vähän sekä tuotantoeläimiä että pieneläimiä, on käytössäsi molempien puolien parhaat ominaisuudet samalla hinnalla.

Toimintamallimme

TeraKuu toimii osana omistukseen perustuvassa yritysverkostossa, jossa löytyy osaamista hyvin laajalla skaalalla markkinoinnista laajoihin Oracle-tietokantoihin, ohjelmoinnista tietotekniikan laiteratkaisuihin. Yritysverkoston osaamista ja resursseja käytetään tarvittaessa TeraKuun ohjelmistojen kehittämiseen.